Tilbage

Velkommen til min side om Østergaard-slægten.

Jeg hedder Arne Østergaard, og min interesse for slægtsforskning startede i 2003 i forbindelse med, at jeg ville renskrive nogle efterladte notater fra mine forældre, der havde forsket lidt i slægten. Selvfølgelig skulle jeg også lige prøve om jeg kunne finde lidt mere - og det har jeg så arbejdet på lige siden...

Jeg har valgt at offentliggøre resultatet af min forskning nu, velvidende, at der er mange ting, der ikke er fuldstændige, men skulle jeg venter herpå, vil resultatet aldrig blive offentliggjort.  Jeg har stor glæde af, at studere andres sider med sammenfaldende aner, og jeg håber, at andre kan få ligeså stor glæde af siden her, manglerne til trods.
Det er også mit håb, at jeg på denne måde kan komme i kontakt med andre, der forsker i de samme slægter, så vi kan udveksle oplysninger.

Anesiderne er lavet på grundlag af en reduceret kopi af min arbejdsdatabase, hvor oplysningerne bliver registrere, efterhånden som jeg finder dem. Dette betyder imidlertidigt, at ikke alle oplysninger er kontrolleret, samt at jeg ikke altid har fundet en sikker original kilde hertil endnu. Arkivbesøg, tydning og tolkning tager tid, og som slægtsforsker har man aldrig tid nok. Kontroller derfor altid selv oplysningerne, inden du bruger dem. Er du i tvivl om kilden eller rigtigheden, så kontakt mig for nærmere.

Artiklerne i familiekrøniken indeholder primært indsamlede oplysninger fra kirkebøger, folketælling, skifter og avisartikler m.v. og er bragt i tidsmæssig kronologisk orden. Hvor der er brugt direkte afskrift/citat er det tilstræbt, at disse er anført med kursiv og i anførselstegn.
Du er velkommen til at anvende oplysningerne privat, men hvis du offentliggør dem, så husk venligst, at anføre min hjemmeside som kilde.

Hvis du finder fejl, links der ikke længere er gyldige, har supplerende oplysninger eller blot er interesseret i flere oplysninger, er du velkommen til at skrive til mig.

Af hensyn til "privatlivets fred" er nulevende personer i vides mulig omfang udeladt.